• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COVID-19 / CORONA Maatregelen

Showrooms

 

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze showrooms tijdelijk te sluiten naar aanleiding van de persconferentie van 18-12-21. Onze showrooms zijn wel bereikbaar voor een persoonlijke offerte. Ook is het nog steeds mogelijk om uw bestelde producten af te komen halen (naast de standaard bezorg opties), retouren te brengen of een order te betalen via bijvoorbeeld de pin.

 

Lopende orders

Uiteraard blijven we gewoon hard doorwerken om alle lopende en al geplaatste orders via de planning uit te leveren. Er is geen reden om aan te nemen dat deze vertragen door de huidige maatregelen. Wel kan het voorkomen dat post verwerkingsbedrijven vertragingen melden. Dit kunt u terug vinden via uw Track & Trace. 

 

Webshop orders

Het blijft gewoon mogelijk om bestellingen te plaatsten op onze webshop. Deze orders zullen op de gewone manier worden verwerkt en de verwachte leverdagen die vermeld staan op onze website zijn hierin leidend. Er is geen reden om aan te nemen dat deze vertragen door de huidige maatregelen. Wel kan het voorkomen dat post verwerkingsbedrijven vertragingen melden. Dit kunt u terug vinden via uw Track & Trace. 

 

 

Toch persoonlijk advies

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende mogelijkheden om u alsnog te helpen voor u op een rij gezet. 

 

  • Telefonische hulp 

Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar volgens de bekende openingstijden. We staan u graag te woord via meerdere kanalen.

  • Afspraak via WhatsApp beeld bellen  

Via deze link is het mogelijk om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopspecialisten, u wordt dan op het gekozen tijdstip via WhatsApp beeld bellen benaderd en geholpen.

  • Afspraak via FaceTime

Via deze link is het mogelijk om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopspecialisten, u wordt dan op het gekozen tijdstip via Facetime bellen benaderd en geholpen.

 

 

We hopen u snel weer fysiek in onze showrooms te kunnen ontvangen.

Team Megadump