• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Megadump Eindhoven

Boschdijk 944
5627 AC Eindhoven
040 - 741 00 41
[email protected]

Megadump Tiel

Lutterveldweg 4
4005 LD Tiel
0344 - 621186
[email protected]

Megadump Wormer

Papiermakerstraat 1
1531 NA Wormer
075 - 7400020
[email protected]

Megadump Dalen

Kleine Veld 45
7751 BG Dalen
0524 - 551004
[email protected]

Showrooms

Megadump Tiel

Toen de vestiging in Dalen al snel een succes bleek te worden, kreeg Megadump ook de gelegenheid om een vestiging te openen in Tiel. Megadump Tiel staat vooral ook bekend om z’n grote assortiment aan tegels. Ook dat is inmiddels veranderd; zoals bij de winkel in Dalen is nu ook het assortiment bij Megadump Tiel uitgebreid met een groot assortiment A-merken voor badkamer, douche en keuken. U vindt in dit filiaal opstellingen voor badkamers, douchecabines en toiletten. Kom langs en geniet van onze lage prijzen, persoonlijk advies en betrouwbare service!

 

Megadump Eindhoven

De Megadump in Eindhoven is onze nieuwste aanwinst binnen de Megadump groep. Een prachtige winkel op een A locatie in Eindhoven. Een volledige nieuwe showroom is gerealiseerd met alle nieuwste trends van 2022 op het gebied van badkamers en tegels. U bent van harte welkom bij onze nieuwste showroom! 

Megadump Dalen

De vestiging in Dalen bestaat sinds 2006. Deze Megadump begon met een restantenhal van voornamelijk tegels. De tegelwinkel kreeg al snel grote naamsbekendheid in de regio en kon daardoor uitgroeien tot een sanitair -en tegelwinkel waarbij restanten slechts een onderdeel zijn; op dit moment levert Megadump de meest bekende A-merken in heel Nederland en België. Dagelijks komen er uit de wijde omtrek van Dalen klanten naar Megadump om zich te laten adviseren en goedkoop sanitair producten in te kopen. Ook u bent van harte welkom bij Megadump Dalen!

Megadump Wormer

De Megadump in Wormer is al een tijdje een prachtige winkel centraal gelegen in Nederland. Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen, heeft Megadump Wormer een showroom met een oppervlakte van 700 vierkante meter. In deze showroom treft u een breed scala aan Ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan.

 

 

De formule van Megadump

Met heel wat jaren aan ervaring in de tegelbranche, heeft Megadump deze ook uitgebreid met artikelen voor badkamer, douche, toilet, keuken en woonkamer. De formule is sterker geworden en heeft zich inmiddels bewezen. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen . U wordt bij zowel Megadump Dalen als Megadump Tiel hartelijk ontvangen en krijgt naast een kopje koffie ook professioneel en persoonlijk advies.